Blogg

Läggning av matta på NK.

Idag har dom grymma killarna vart på NK och lagt matta. Vi tycker det är så roligt att se resultatet efter en läggning i en butik varje gång för att en matta gör så mycket. Det blir en markerande yta med en varmare känsla som ögonen dras till. Här kommer lite bilder under morgonens läggning.

 

 

 

 

Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag närmar sig och det är en mysig tid även om man inte tycker att det är en big deal. Man tänker alltid på någon person lite extra under just denna tiden på året.

Till er som behöver piffa upp erat Alla hjärtans dag event med något extra så har vi många olika mattor som passar. Tveka inte att ringa eller varför inte komma in på en kaffe om ni har vägarna förbi Mölndal. Här kommer några mattor i romantikens tema.

 

 

 

Ljusrosa i mängder!

Idag har finbesök från Jönköping. Jens hjälper Martin att kapa massvis med småmattor i färgen ljusrosa color. Jens har jobbat med mattläggning hos Nessim i 20 år och Martin har jobbat med mattläggning på Nessim sen 1900-talet så här har vi killar som vet vad dom gör.  
Vi märker att det börjar dra igång vilket är fantastiskt roligt. Vi får in beställningar till mässor igen och håller tummarna att det kommer att rulla på. Här kommer några bilder på vad som händer på lagret i Göteborg.

               

 

 

Restriktioner släpps!

Goda nyheter idag för våran bransch. Den 9 februari släpps restriktioner och vi håller tummarna att mässorna inte ställs in eller flyttas fram. Vi är redo att skapa mattmagi som vi brukar säga.

Vad händer på mässorna?
I Göteborg på Svenska mässan är nästa mässa bröllopsfeber. Kvalitetsmässan är framflyttad till 2-4/5. Underhållsmässan är framflyttad till 31/5-3/6.

Stockholmsmässan är det också bröllopsfeber som är nästa mässa. Antikmässan är framflyttad till 19-22/5. Allt för sjön, Grundläggningsdagen och Sportfiskemässan är redan inställd 2022.

I Jönköping på Elmia är nästa mässa VA-mässan som än så länge kommer att gå som vanligt.

Det var en liten uppdatering om Svenska mässan, Stockholmsmässan och Elmia. Vi jobbar på utanför mässorna också. Du kanske har gått förbi en röd yta i nordstan och tänkte att det är säkert Nessims mattor vilket stämmer. Nu blir det ljusare tider och vi är taggade på en bra 2022.

 

 

Välkommen till bloggen!
Kul att du har hittat hit. Här kommer vi blogga om allt möjligt. Det kan vara om mattläggningar, inspiration, personliga eller om sortiment. Vad som helst egentligen.
Idag är Jens och Andreas i Göteborg och det betyder att hela gänget är samlat självklart blev det en gruppbild.

Ha en fin måndag!