Om Nessim

Vi hyr ut och säljer eventmattor för tillfälligt behov och är marknadsledande inom vårt område. Vi erbjuder ett brett sortiment av mattor med omgående leverans från våra lager i Stockholm, Göteborg och Jönköping. För inköp anlitar vi Europas mest erfarna producenter, vilket ger dig som kund en hög kvalitet och en trygg leverans.

Namnet Nessim kommer ursprungligen ifrån bulgaren Jean Nessim som invandrade till Sverige 1914. Jean Nessim startade försäljning av orientmattor i butiker i Malmö, Göteborg och Stockholm. På 1970-talet uppstod verksamheten i butiken i Göteborg med att hyra ut och sälja mattor till mässor.

I mitten av 1980-talet etablerades verksamheter mot mässor även i Stockholm och Jönköping och i slutet av 1980-talet delades verksamheterna upp. Sedan dess är butikerna med orientmattor och vår verksamhet helt skilda från varandra både praktiskt och ägarmässigt.

Genom åren har vår verksamhet vuxit. Idag arbetar vi över hela Sverige och även en del utomlands. Det som utmärker oss är vår höga kvalitet på mattläggning. Vår personal har lång erfarenhet av detta ofta krävande hantverk vilket gör att du som kund möter engagerade, kompetenta och ansvarstagande medarbetare. Det ger dig trygghet när du anlitar oss. Våra kunder är till största delen mässor, monterbyggare och eventbolag. Många av dessa har samarbetat med oss i över 30 år.

Vår vision
“Vi lägger grunden för ett lyckat evenemang”.

Beställningsguide

Vill du jobba med oss?

Just nu söker vi ingen personal men vill du gärna jobba med oss på Nessim?
Då kan du skicka in en spontanansökan med ditt CV och personliga brev till oss.

Vad tre stora kunder har att säga om oss

”Högkvalitativ partner inom sitt område”

Sense Expo

”Leveranssäkert”

Stockholmsmässan

”Bra kvalité rakt igenom”

Visible Works